Είναι γνωστό στους γονείς και στους μαθητές ότι η Διεύθυνση του Κ.Ξ.Γ. Ι. ΣΙΩΤΗΣ τα τελευταία χρόνια που η οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας μας δεν είναι ευνοϊκή, στέκεται δίπλα στις οικογένειες συμβάλλοντας στην προσπάθεια τους να συνεχίσουν τα παιδιά την εκπαιδευτική τους πορεία.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ και προσφορές κοινωνικού χαρακτήρα.

Σαν υπεύθυνη Διεύθυνση του Κ.Ξ.Γ. Ι. ΣΙΩΤΗΣ λέμε ΝΑΙ στις οικονομικές διευκολύνσεις. ΝΑΙ στις οικονομικές εκπτώσεις στα δίδακτρα..

Λέμε όμως σταθερά ΟΧΙ στις "εκπτώσεις" στις ηθικές αξίες, στην ποιότητα του έργου μας και στην αξιοπιστία μας.

Για εμάς η επιτυχία στις εξετάσεις δεν είναι ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ που "αγιάζει" όλα τα μέσα. Η επιτυχία για μας είναι το ΣΙΓΟΥΡΟ αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας μαθητών, καθηγητών και γονέων μέσω της γνώσης, της αξιοπιστίας και των ηθικών αξιών που κυρίως αυτές περνούν κρίση.

ΛΟΓΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ με την εγγύηση της ποιότητας και της πολυετούς πείρας του Κ.Ξ.Γ. Ι. ΣΙΩΤΗΣ. Εδώ υπάρχει χώρος για κάθε παιδί γιατί για εμάς κανένα παιδί δεν είναι "outsider". Κάθε άνθρωπος, αν βοηθηθεί σωστά, μπορεί να αναπτύξει τις δικές του δεξιότητες και να γίνει ένα επιτυχημένο και ευτυχισμένο παιδί σήμερα, ένας επιτυχημένος και ευτυχισμένος ενήλικας μελλοντικά.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ Κ.Ξ.Γ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΙΩΤΗ για όλους τους παραπάνω λόγους. Να είστε σίγουροι ότι κάνατε τη σωστή επιλογή για το παιδί σας.

Copyright© 2010 ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΩΤΗΣ
Created by developNET